De Publicat el 16 de setembre de 2024

Fem Base i Learning Soccer Academy uneixen forces per crear el projecte IES Sports International Experiences Services

L’acord s’ha oficialitzat aquest cap de setmana dins d’un esdeveniment internacional celebrat a la ciutat de Meknès. El projecte esportiu pretén crear sinergies entre països i promocionar l’esport mitjançant la formació, l’educació i els valors

Learning Soccer Academy i Fem Base van oficialitzar el dissabte dia 14 de setembre l’acord entre totes dues entitats per crear el projecte IES Sports International Experiences Services. El projecte esportiu, d’àmbit internacional, pretén crear sinergies entre països i promocionar l’esport mitjançant la formació, l’educació i els valors.

L’acord es va signar en el marc d’un torneig internacional de futbol celebrat a la ciutat de Meknès, al Marroc, amb la presència d’equips dels tres països on esdevindrà el Mundial de futbol 2030.  Marroc, Portugal i Espanya es van unir com a un acte simbòlic, cultural i esportiu.

Destacar la participació de l’equip lleidatà format per jugadors de les dues entitats, LSA i Fem Base, que van caure als quarts de final davant els veterans de Meknès, un conjunt format per exjugadors de la primera divisió marroquina.

Comparteix aquesta història a les teves xarxes socials!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.