De Publicat el 14 de novembre de 2023

Lleida suma vuit medalles en la Copa Catalana de salt d’obstacles

Un total de 35 amazones i genets de la província de Lleida han participat en la Copa Catalana de salt d’obstacles a Tarragona

Les instal·lacions del Centre d’Equitació Torredembarra van acollir dissabte dia 11 de novembre la Final de la Copa Catalana de Salt d’Obstacles 2023. Hi participen més de 150 genets i amazones de tot Catalunya en diferents categories. Un total de 35 amazones i genets de la província de Lleida van formar part de la competició, aconseguint vuit medalles.

Pel que fa a les diferents categories que es van disputar, Pol Cabello (Champion Horse Club) va aconseguir la segona posició en la prova de 0,20 metres; Berta Pastor (Champion Horse Club) en la prova de 0,40 metres i Carla Mencia (Champion Horse Club) es va proclamar campiona de la mateixa categoria; Marc Buj del Salvador (Champion Horse Club) va aconseguir la primera posició en la prova de 0,60 metres; Ariadna Florensa (Champion Horse Club) es va procalamar campiona en la prova de 0,80 metres i Alexandre Perpinyà (Champion Horse Club) va pujar al segon esglaó del podi, Hugo Vigatà (Champion Horse Club) va ser el guanyador en la prova de 0,90 metres i Nuria Forcada (Champion Horse Club) va aconseguir la segona posició.

El jurat de camp va ser presidit per Jordi Bortoló, delegat de la Federació Catalana d’Hípica.