De Publicat el 8 de juliol de 2024

Imatge | HOKA Val d’Aran by UTMB

Sílvia Puigarnau firma la segona posició a la Camins d’Hèr de la Val d’Aran by UTMB

L’atleta d’Agramunt ha completat els 110 quilòmetres de recorregut en un temps de 15:29:21. La nord-americana Allison Baca i la donostiarra Maite Maiora han completat el podi, en primer i tercer lloc respectivament

En la tercera jornada de la trail HOKA Val d’Aran by UTMB, celebrada el divendres dia 5 de juliol, li tocava el torn a la segona distància més llarga, la Camins d’Hèr, de 110 km i 6.400 metres de desnivell.  Sílvia Puigarnau, natural d’Agramunt, va pujar al segon calaix del podi parant el crono en un molt bon registre de 15:29:21. La prova va ser dominada per la nord-americana Allison Baca, qui va arribar a la meta de Vielha en un temps de 14:44:51 i sent l’onzena a la classificació absoluta. La donostiarra Maite Maiora va pujar al tercer esglaó del podi després de completar el recorregut en un temps de 15:44:03.

“No ha estat fàcil perquè des de Banhs de Tredòs se’m pujaven els bessons, però quan he arribat a Arties he revifat”, va dir la lleidatana. En aquest mateix sentit, va afegir que “els meus pares estaven a Colomèrs, i em vaig plantejar marxar amb ells, però llavors he pensat en el fet que he treballat molt per arribar fins on soc ara”.

Puigarnau, que compagina el trail running amb el càrrec de directora de l’Inefc Pirineus de la Seu d’Urgell, a finals de l’any passat es va assegurar a Tailàndia la seua participació a les Finals de l’UTMB World Series 2024 en acabar quarta a la Doi Inthanon Thailand by UTMB®.