De Publicat el 15 de novembre de 2021

El CB Bellpuig presenta els seus equips base

Més de 180 jugadores i jugadors distribuïts en un total de quinze equips

Dissabte, 13 de novembre, el Club Bàsquet Bellpuig va celebrar la seva presentació de la temporada al pavelló poliesportiu. En total, el club va presentar més de 180 jugadores i jugadors i un total de quinze equips en la festa del bàsquet a Bellpuig.

A l’acte hi van assistir l’alcalde de Bellpuig Jordi Estiarte i la regidora d’Esports Imma Oliva, els quals van adreçar unes paraules de suport i d’ànim a tots els esportistes per aquesta temporada de competició. Els diferents equips van fer la tradicional desfilada, les seves fotografies d’equip i la gran fotografia de família. a més, prèviament es van disputar quatre partits.

En el mateix acte es va retre homenatge al nostre històric president Ramon Torres i Bosch i es va reconèixer la seva trajectòria al club i la seva dedicació com a president entre els anys 1993 i 2020. Es va comptar amb la presència dels Srs. Javier Calles i Paco Espilla, President i Vicepresident respectivament, de la Representació Territorial a Lleida de la Federació Catalana de Basquetbol.

El president del CB Bellpuig Josep Gassó va fer una valoració molt positiva de la gran quantitat de nenes i nens que aquesta temporada formen part de l’escola i va destacar que tres equips del club competeixen aquesta temporada en categoria catalana.

Comparteix aquesta història a les teves xarxes socials!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.