De Publicat el 28 de novembre de 2023

Alba Capell i Aina Fillat pugen al podi de la Jean Bouin, gran premi ciutat de Barcelona

Alba Capell del CE Penedès revalida triomf a la Jean Bouin amb un temps de 3:57 en la prova de 1.200 metres i Aina Fillat de l’A.A. Xafatolls puja al segon esglaó del podi amb un temps de 4:04

L’atleta de Juneda Alba Capell (CE Penedès), de 9 anys, es va adjudicar la victòria per segon any consecutiu en l’edició número 100 de l’Allianz Jean Bouin, celebrada el 26 de novembre pels carrers de Barcelona. La prova va reunir prop de 20.000 participants en un total de 17 proves dirigides a tots els públics.

Capell, que va competir en la cursa sub-10 masculina i femenina amb una participació de 124 atletes, va guanyar la prova de 1.200 metres amb un temps de 3:57. A més, va ser segona en la general sub-10, a tres segons del primer nen. L’atleta Aina Fillat de l’A.A. Xafatolls va pujar al segon esglaó del podi després de completar els 1.200 metres amb un temps de 4:04.

D’altra banda, Mollerussa acollia un cros puntuable per al Gran Premi català, d’on sortiran les seleccions catalanes en aquesta modalitat.