De Publicat el 19 de juny de 2024

Imatge | Total Padel Tour

El Club Tennis Balaguer acull l’última jornada del Total Padel Tour, el circuit de pàdel per a persones amb discapacitat intel·lectual

El circuit ha reunit a més de 110 esportistes, demostrant que l’esport pot esdevenir una gran eina d’inclusió social i desenvolupament personal

El passat dissabte, 8 de juny, es va celebrar l’última jornada de la primera edició del Total Padel Tour, circuit federat per a persones amb discapacitat intel·lectual i organitzat per la Federació ACELL i l’Associació Esportiva Nacho Juncosa. El circuit ha reunit a més de 110 esportistes, demostrant que l’esport pot esdevenir una gran eina d’inclusió social i desenvolupament personal.

El Club Tennis Balaguer va ser l’amfitrió de la cloenda amb més de 50 esportistes de nou clubs del territori català que van competir en tres nivells: inicial, intermedi i avançat. En el nivell inicial, el club guanyador va ser l’Estel de Balaguer; en el nivell intermedi, el Club Tennis Àndres Gimeno de Castelldefels; i en el nivell avançat, el Club Esportiu Alba de Tàrrega.

L’esdeveniment va comptar amb una cerimònia de cloenda i lliurament de premis, a la qual van assistir autoritats com Anna Pàmies, presidenta de la Junta territorial de Lleida de la Federació ACELL- Special Olympics; Lorena González, paera en cap de la Paeria de Balaguer; Laia Vilardell, regidora d’Esports de la Paeria de Balaguer; Anna Profitós, paera d’Educació, Igualtat i Infància de la Paeria de Balaguer; Pere Pedrol, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Camarasa; i Àlex Domingo, president del Club Tennis Balaguer.

“El Total Padel Tour ha superat totes les nostres expectatives, per l’èxit en participació i per l’impacte positiu que ha tingut en la vida dels esportistes”, assegura Guillem Solé, coordinador del circuit i de la Federació ACELL.

Comparteix aquesta història a les teves xarxes socials!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.