De Publicat el 9 de maig de 2023

El FS Alcoletge celebrarà cinc esdeveniments solidaris fins al juny de 2024

Sota el nom Alcoletge Funny Sports Club es durà a terme una recollida de joguets, donació de sang, xerrades i tornejos amb valors

L’alcalde d’Alcoletge, Josep Maria Gras; la Regidora d’Esports, Beatriz Aguado; Miquel Gensana, gerent de l’Institut Dental Ilerdent de Lleida, i l’organitzador d’esdeveniments esportius, Ramon Folguera, han presentat aquest dimarts dia 9 de maig, a l’ajuntament del municipi, el projecte Alcoletge Funny Sports Club. El projecte pretén integrar el municipi d’Alcoletge a una sèrie d’iniciatives socials i esportives tenint el CFS Alcoletge com a via d’actuació.

La proposta està dirigida a tota la població de la localitat i s’executarà repartida en cinc grans esdeveniments. El primer tindrà lloc el proper 10 de juny amb la disputa de la Copa Valors de futbol sala, un torneig per a nens i nenes on cada acció de joc net serà premiada atorgant punts, per la qual cosa independentment del resultat el guanyador serà el que sumi una puntuació més alta. A finals d’any, al desembre, se celebrarà un altre torneig de futbol sala amb l’objectiu de recollir joguets per als infants del municipi que es trobin en situació de vulnerabilitat.

Continuant amb la mateixa línia de treball, el gener del proper any tindrà lloc un altre torneig, en aquest cas organitzat amb el Banc de Sang de l’Hospital Arnau de Vilanova i estaria obert a tota la població de la localitat, incloent-hi l’equip d’inclusió social del club, per donar sang. Entre els mesos de febrer i maig està previst organitzar unes jornades obertes a la població a través del projecte socioesportiu Referents, que impulsa la plataforma digital FemBase, consistent en unes xarrades motivacionals i de difusió de valors en què intervindran destacats representants de l’esport com la triatleta Eva Ledesma i el seleccionador femení d’Ucraïna Lluís Cortés, així com destacats exesportistes i extècnics que s’aniran revelant en els propers mesos. L’Alcoletge Funny Sports Club culminarà el juny del 2024, tancant així el cercle, amb la disputa d’un nou torneig de la Copa Valors.

En aquest sentit s’ha manifestat Miquel Gensana de l’Institut Dental Ilerdent de Lleida, principal pratocinador del projecte, que ha dit que “apostem fermament per aquesta iniciativa perquè treballa amb valors i garanteix repercussió social”. Beatriz Aguado assegura que “el CFS Alcoletge porta el nom del poble arreu del territori i esperem que aquest projecte beneficiï a la nostra comunitat”.

Comparteix aquesta història a les teves xarxes socials!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.