De Publicat el 7 de febrer de 2024

Els valors de Referents arriben a l’Escola Minerva i l’Escola del Treball de Lleida

El projecte socioesportiu incorpora la figura de Victor Vidal, porter de la Kings League, qui ha visitat l’Escola del Treball de Lleida aquest dimecres dia 7 de febrer juntament amb Eva Ledesma i Jean Marco Agnero

Davant l’èxit del curs 2022-2023, el projecte socioesportiu Referents inicia l’any 2024 amb dues visites a centres educatius de la ciutat de Lleida. El divendres dia 2 de febrer Referents va recalar a l’Escola Minerva, on quaranta alumnes de sisè de Primària van rebre la visita de la campiona del món de marató veterans Eva Ribalta i l’agent FIFA i exfutbolista Jean Marco Agnero, que els van impartir una xerrada sobre valors a través de l’esport.

En el marc de la Setmana de l’Emprenedoria a l’Escola del Treball, Referents ha visitat aquest dimecres 7 de febrer el centre, on una vintena d’alumnes d’IFE (Itinerari Formatiu Específic) han rebut la visita de la triatleta Eva Ledesma, Jean Marco Agnero i el porter de la Kings League Victor Vidal. La iniciativa la coordina l’organitzador d’esdeveniments esportius Ramon Folguera a través del portal digital Fem Base amb la col·laboració de la Paeria i el suport dels supermercats Plusfresc. Els alumnes, d’entre 16 i 20 anys amb necessitats educatives especials, han gaudit d’una xerrada sobre valors. Els tres referents coincideixen a afirmar que cal continuar endavant malgrat els molts obstacles que ens trobem pel camí. Ramon Folguera ha conclòs la jornada assegurant que “tots som importants i junts som imparables, junts fem un gran equip”.

Comparteix aquesta història a les teves xarxes socials!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.