De Publicat el 18 d'agost de 2022

La gimnasta lleidatana, Ares López, participa amb la selecció espanyola al Campionat d’Europa de Munic

La jove promesa de la gimnàstica artística aconsegueix dos podis al Campionat d’Espanya i tanca la temporada amb la seua participació a l’Europeu júnior de Munic

La gimnasta formada al Club Gimnàstic Lleida ha finalitzat la temporada amb uns resultats excel·lents, aconseguint dos podis al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística femenina, celebrat del 20 al 23 de juliol a Pamplona. López, que es troba creixent al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat des del 2020 essent la primera lleidatana de la modalitat d’artística en entrar-hi d’interna, va ser tercera a la general de Via Olímpica 9 i plata en barra d’equilibris. En aquesta categoria competeix l’elit júnior, que compren gimnastes de 14 i 15 anys i només per sobre hi ha Via Olímpica 10, que fa referència a l’elit sènior.

La gimnasta lleidatana de 15 anys va tornar a fer història al juliol amb la seua participació a l’European Youth Olympic Festival celebrat a Eslovàquia. López va finalitzar en 63a posició individual i va aconseguir un 14è lloc per equips amb Natàlia Subirós i Saínza García. Davant aquests resultats i el seu esforç constant des dels quatre anys, l’Ares ha tingut l’oportunitat de representar la selecció espanyola júnior al Campionat d’Europa de Munic aquest mes d’agost amb les gimnastes Laia Font, Mar Guardiet, Natàlia Subirós i Sainza García. Les noies de la selecció júnior, on hi forma part López, van finalitzar el campionat en desena posició.

Ares López se sent satisfeta dels èxits assolits fins al moment, “he treballat molt per arribar als europeus, tot esforç té la seua recompensa”, assegura la gimnasta. La lleidatana farà canvi de categoria aquesta temporada i competirà en Via Olímpica 10, “lluitaré i m’esforçaré per continuar a l’elit i treure el meu màxim rendiment esportiu”.