De Publicat el 30 de gener de 2024

Fem Base col·laborador del Tour del Talent amb prop de 5.000 participants

Fotografies | Fundació Princesa de Girona

La trobada de referència dels joves promoguda per la Fundació Princesa de Girona ha aplegat prop de 5.000 participants durant cinc dies a Lleida. Ramon Folguera de Fem Base ha format part de la cloenda amb el projecte Lleida League

Prop de 5.000 participants han assistit del 22 al 26 de gener a la primera parada del Tour del Talent 2024 a Lleida. Durant cinc dies s’han celebrat més de 50 activitats, tant pedagògiques com culturals i d’oci, a diferents espais de la ciutat de Lleida com la Llotja, l’Ajuntament de Lleida , la Cambra de Comerç de Lleida, la Fundació Sorigué o l’Auditori Enric Granados. En aquesta tercera edició, el Tour del talent s’ha centrat a activar l’ocupabilitat, l’emprenedoria, la salut i el propòsit d’impacte social de la “Generació Z”. La Fundació Princesa de Girona treballa per acompanyar la joventut en la construcció del seu futur professional i en la transformació de la societat amb l’objectiu de dotar-los de més protagonisme i de seguir apropant els programes i activitats de la Fundació als territoris.

El Tour del Talent a Lleida va tancar divendres amb una sessió d’emprenedoria esportiva del projecte «Equació Talent» en la que es van analitzar projectes esportius transformadors com la King’s League o Lleida League. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Jackson Quiñónez, va presidir la cloenda d’aquest esdeveniment, juntament amb el director de la Fundació princesa de Girona, Salvador Tasqué, i el representant de Fem Base, Ramon Folguera. Durant la ponència, Folguera va presentar el projecte Lleida League i va concloure que “qualsevol persona pot ser un gran referent”.

En la jornada inaugural, més de 1300 persones, la majoria joves, van assistir al Princesa de Girona CongresFest, presidit per S. M. la Reina Doña Letizia, en el decurs del qual es va anunciar el guanyador del Premi Princesa de Girona CreaEmpresa2024, l’arquitecte i emprenedor social Antonio Espinosa dels Monteros Darnaude.

El Tour ha posat en valor el ric patrimoni cultural de Lleida amb diverses visites guiades. Els joves participants han pogut conèixer espais com el Dipòsit del Pla de l’Aigua; fer la visita comentada a l’exposició “Salvador Seguí. El noi del sucre”; endinsar-se en el Centre d’Art La Panera, on destaca el treball actualment exposat d’Abel Azcona, o anar a la Casa dels Gegants, amb els elements més destacats de la cultura popular i tradicional de la ciutat.

El director general de la Fundación Princesa de Girona, Salvador Tasqué, ha posat en valor l’èxit de la convocatòria “que ha reunit prop de 5.000 joves i on hem gaudit de més de 50 activitats on hem parlat d’oportunitats laborals, de competències, lideratge, treball en equip, benestar emocional, impacte social, propòsit i tot això combinat amb música, esports i cultura. Tot allò que farà que el seu talent, que és molt, pugui progressar. Estem molt contents d’aquesta primera setmana de talent a Lleida”.

A banda de Lleida, el Tour del Talent passarà per Salamanca (19 al 23 de febrer); Cadis (18 al 22 de març); Santander (22 al 26 d’abril) i Madrid (8 al 9 de maig).

Comparteix aquesta història a les teves xarxes socials!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.