De Publicat el 21 de juny de 2022

Alpicat acull la 30a edició del Campionat Territorial de Futbol Sala de la Federació ACELL

És la quarta vegada que un campionat territorial de la Federació ACELL té la seua seu a Alpicat. La jornada va reunir un total de 72 participants provinents de 6 clubs i 7 equips de tota la província de Lleida

Les instal·lacions municipals del Parc del Graó i el poliesportiu Antoni Roure van acollir el passat 18 de juny  la 30a edició del Campionat Territorial de Futbol Sala. Aquest està organitzat per la delegació territorial de Lleida de la Federació ACELL, amb el suport del Consell Català de l’esport i la Diputació de Lleida i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alpicat.

La jornada va reunir un total de 72 participants provinents de 6 clubs i 7 equips de tota la província de Lleida, que es van dividir en 2 categories diferents en funció de les seves capacitats. La categoria de nivell intermig-inicial va iniciar el primer partit a les 10.30 h amb l’enfrontament de CFS Amisol-Solsona davant l’equip Asvolcall Down Lleida amb un marcador final de 4-1. Seguidament, l’equip de Solsona tornava a guanyar, aquesta vegada, davant l’equip Aspros B.

La categoria de nivell avançat també començava els seus partits a la mateixa hora, aquesta vegada, amb l’equip Aspros A com a campió de la jornada després de guanyar per 12 a 0 davant L’Estel i en l’últim partit davant el CE Alba.

El Campionat va finalitzar amb l’entrega dels trofeus per part del Sr. Joan Gilart, Alcalde de la localitat d’Alpicat, el Sr. Joan Segura, Director de Drets Socials a Lleida i el Sr. Pere Pocurull com a representant de la Federació ACELL.