De Publicat el 28 d'octubre de 2022

Cap de setmana de podis per a les gimnastes del CN Lleida

Les gimnastes del CN Lleida tornen de la Copa Catalana carregades de medalles i es classifiquen pel Campionat d’Espanya de Conjunts

Els tres equips de base del CN Lleida de gimnàstica rítmica van finalitzar amb èxit la Copa Catalana disputada entre el dissabte 22 i el diumenge 23 a Manresa.  Les noies entrenades per Núria Velasco i Gina Perez han aconseguit classificar-se per al Campionat d’Espanya de Conjunts que es disputarà del 9 al 12 de novembre a Jerez de la Frontera.  L’equip aleví va ser segon i l’infantil va assolir la tercera posició, després d’un exercici de cinta sense pràcticament errors. Per la seua part, el grup cadet va finalitzar en desena posició.

La lleidatana Núria Velasco, ex gimnasta rítmica i olímpica l’any 2004, assegura que “aquests són uns resultats fantàstics”. En aquest mateix sentit, afegeix que “hem aconseguit fer el salt a l’estatal i comencem a ser un referent a Catalunya. L’esforç i el treball donen els seus fruits”.