De Publicat el 29 de desembre de 2022

La Diputació de Lleida dedica el calendari 2023 als valors de l’esport i del territori

Amb la finalitat de posar en valor l’esport de base, femení i inclusiu, una dotzena d’entitats esportives i socials de la demarcació protagonitzen el calendari 2023 de la Diputació. El president de la Diputació, Joan Talarn, ha inaugurat aquest dimarts 27 de desembre l’exposició ‘La força de l’esport’, que acull les 24 fotografies de Jordi Bonet

‘La força de l’esport’ és el títol de l’exposició, impulsada per la Diputació de Lleida, que s’ha inaugurat aquest dimarts a la planta baixa del Palau de la Diputació de Lleida amb la finalitat de posar en valor l’esport de base, femení i inclusiu. Una dotzena d’entitats esportives i socials protagonitzen un conjunt de 24 fotografies, que també apareixeran al calendari oficial 2023 de la Diputació.

El president de la Diputació, Joan Talarn, ha estat l’encarregat de presentar l’exposició juntament amb la diputada d’Igualtat i Cooperació Internacional, Helena Martínez; l’assessora en matèria d’entitats i esport, Gemma Vilarasau; la productora de l’exposició, Mariona Gil; l’autor de les fotografies, Jordi Bonet, i Quim Díaz, dissenyador del calendari.

Joan Talarn ha destacat la importància de donar a conèixer aquests esportistes i clubs “moltes vegades minoritzats pels esports majoritaris”. Pel president de la Diputació, “aquesta exposició reflecteix els valors de l’esport que des del primer moment hem volgut impulsar”, perquè “l’esport de base és educar en valors, l’esport femení ajuda a trencar la concepció patriarcal del nostre entorn, i fomentar l’esport inclusiu és ajudar a mostrar la societat sencera que som”. Mariona Gil ha assenyalat que des del primer moment van voler fer quelcom diferent de les tradicionals fotografies fetes en entrenaments, tot incorporant elements paisatgístics locals.

S’han imprès 3.000 còpies del calendari que es repartiran entre el personal de la Diputació, ajuntaments, consells comarcals i les entitats esportives i socials que hi han participat. Les entitats que hi apareixen són: CE Claror de La Seu, CP Vila-sana, CP Bellcaire, CA Escatxics d’Agramunt, CB Pardinyes, Lleida Handbol, Acudam de Mollerussa, AE Pallars de Sort, CE INEF, CE L’Estel de Balaguer,  CG Fedac i Club Esquí La Coma.

Comparteix aquesta història a les teves xarxes socials!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.