De Publicat el 26 de setembre de 2023

Ai Tsonuda al Campionat del Món Junior 2022, on es va penjar l’or – Imatge d’arxiu

La lleidatana Ai Tsunoda, plata en -70 quilos al Grand Slam de Bakú

La gran promesa del judo Ai Tsunoda es penja la medalla de plata en el Grand Slam de Bakú davant la victòria de la grega Elisavet Teltsidou. La lleidatana, de 21 anys, l’any passat ja es va penjar la medalla d’or al Grand Slam de París

La judoca catalana Ai Tsunoda va guanyar la medalla de plata al Grand Slam que es va celebrar el 23 de setembre a Bakú, una de les competicions més importants del judo a escala internacional. Tsunoda, de 21 anys, va caure en la final de la categoria de menys de 70 quilos davant la grega Elisavet Teltsidoula. Per arribar a la final, la lleidatana va superar a la bòsnia Aleksandra Samardzic, igual que a la francesa Eve Gahie per accedir a les semifinals.

L’any 2022 Ai Tsunoda va proclamar-se campiona del Grand Slam de París i és vigent campiona del món júnior.