De Publicat el 17 de maig de 2024

La tenista Roser Serret es proclama campiona d’Espanya per a Sords a Santander

La tenista de Mollerussa amb discapacitat auditiva s’ha proclamat campiona d’Espanya després de guanyar la final per 6-3

Roser Serret, del Club Tennis Mollerussa, va participar en el Campionat d’Espanya per a Sords celebrat a Santander el dissabte 11 de maig, on va aconseguir la medalla d’or després de guanyar la final per 6-3. La tenista del Pla d’Urgell ha revalidat el títol que va assolir l’any 2022. El Club Tennis Mollerussa, on Roser Serret va començar de ben petita amb el tenis, ha apostat decididament per ella i per l’esport inclusiu. Amb tot això, la tenista del Pla d’Urgell ja treballa per les pròximes competicions de tardor.