De Publicat el 13 de desembre de 2023

Imatge Diputació de Lleida

Les Borges Blanques i Mollerussa acolliran els Campionats de Catalunya ACELL

Se celebraran el dia 17 de desembre al pavelló del Centre de Tecnificació de Tennis Taula i al pavelló municipal Francesc Macià, de les Borges Blanques, i al poliesportiu 11 de Setembre de Mollerussa amb la participació de 215 esportistes

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dimarts, 12 de desembre, la presentació dels Campionats de Catalunya ACELL de bàdminton, floorball i tennis taula que tindran lloc el 17 de desembre al pavelló del Centre de Tecnificació de Tennis Taula i al pavelló municipal Francesc Macià, de les Borges Blanques, i al poliesportiu 11 de Setembre de Mollerussa

A la presentació han assistit la diputada Estefania Rufach; la representant de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física a Lleida, Lourdes Ravetllat; el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Mollerussa, Joel Bastons; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de les Borges Blanques, Xavier Bueno, i el coordinador d’ACELL, Guillem Solé, acompanyats del president del Club Tennis Taula Borges, Enric Vall, i la presidenta de la representació territorial ACELL, Anna Pàmies.

215 esportistes participaran en aquestes competicions: 117 ho faran en la disciplina de tennis taula; 31 en la de bàdminton i 65 per equips en la competició de floorball, en categoria masculina, femenina i mixta, tal com ha explicat Guillem Solé. En aquest sentit, ha afegit que s’ha tornat a xifres de participació dels anys prepandèmia i que, en total, unes 320 persones seran les que formin part de la competició, sumant els esportistes amb el personal tècnic i els voluntaris.

La representació lleidatana estarà formada per les entitats Acudam, Associació Alba, Aspros i l’Estel. Les entitats de les comarques de Barcelona i Girona seran les més nombroses. En la disciplina de floorball no hi haurà presència lleidatana. En aquest sentit, Solé ha explicat que, de cara a properes competicions, esperen poder presentar equips.

Estefania Rufach ha subratllat la importància de la Federació ACELL que fa possible, entre d’altres, la celebració de competicions com aquesta. “El seu objectiu principal és el foment de l’esport entre les persones amb discapacitats intel·lectuals, i aquesta és una aposta que també tenim a la Diputació de Lleida”.

Lourdes Ravetllat ha dit que “el més important és que l’esport arribi arreu del territori, però sobretot a tothom”. Joel Bastons ha recordat la implicació d’entitats de Mollerussa com l’Associació Acudam, “de la qual ens sentim molt orgullosos i que col·laboren en la promoció de l’esport base en els clubs de la ciutat”.

Finalment, Xavier Bueno ha destacat la implicació tant del Club Tennis Taula Borges com del municipi en la celebració d’aquesta competició. “La ciutat està oberta a tots els participants i visitants, i esperem que gaudim d’una jornada molt bonica”.

Comparteix aquesta història a les teves xarxes socials!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.