De Publicat el 15 de març de 2023

L’INEFC Pirineus fa pràctiques d’esport adaptat a La Molina

Les classes, dirigides per l’associació Play and Train, consisteixen en tres tallers de guia per a persones amb discapacitat

El passat dimecres dia 8 de març, l’alumnat d’Inefc Pirineus, va participar en una formació d’esport adaptat a la neu a l’estació d’esquí de La Molina. L’activitat va ser dirigida per Play and Train, una associació que té com a objectiu posar a disposició de les persones amb discapacitat i les seues famílies l’accés, aprenentatge i formació en activitats esportives recreatives.

La iniciativa, que compta amb el finançament de l’Institut per a la Promoció i el Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i el suport de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, consisteix en la participació en tres tallers de guiatge amb persones cegues o amb poca visibilitat; guiatge i formació per a persones amb necessitat d’ús de cadira i guiatge amb persones amb falta d’estabilitat i amb ús d’estabilos.

Els aprenentatges que s’ensenyen en el grau d’Activitat Física i Esport que s’imparteix a l’INEFC Pirineus comprèn l’esport adaptat com a línia d’actuació. Per aquesta raó, l’any que ve es mantindran accions vinculades a associacions i entitats que promoguin aquest tipus de pràctica.

Imatges INEFC Pirineus

Comparteix aquesta història a les teves xarxes socials!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.