De Publicat el 8 de gener de 2024

Or per a Pere Mas i Rabab Ouzemmou al cros internacional d’Elgoibar

Imatges | Cedides per la FCA, CA Pobla de Segur i A.A. Xafatolls

Atletes de l’A.A Xafatolls de Mollerussa, l’Aldahra Lleida, el CA Pobla de Segur, el CA Terres de Ponent i el CA Escatxics d’Agramunt triomfen amb la Selecció Catalana al Cros d’Elgoibar

Catalunya viatjava amb 46 atletes al cros internacional Juan Muguerza d’Elgoibar, una de les proves de cros més clàssiques del País Basc i de tot l’estat. Marwa El Khouya, amb la samarreta de l’Aldahra Lleida, va aconseguir la segona posició sub 20. Mohamed Mouacha va ser el 15è classificat. Però amb la selecció catalana van viatjar diversos atletes de clubs lleidatans que també van obtenir molt bons resultats. Començant per la prova sub 16, on l’atleta del CA Pobla de Segur, Rabab Ouzemmou, va aconseguir el primer lloc, acompanyada per Xènia Domènech del CE Penedès que va finalitzar en tercer lloc.

A la prova sub 16 masculina, Màxim Valencia va ser el tercer classificat. L’atleta de l’UA Montsià va obtenir el bronze en la prova, sent l’únic atleta català en pujar al podi de la cursa. A més, Anna Mas del CA Terres de Ponent va acabar setena.

Pel que fa a la prova sub 18, Pere Mas va pujar al primer esglaó del podi. L’atleta de l’AA Xafatolls segueix amb la seva bona dinàmica aconseguint grans resultats en curses de cros. Pol Carrera del CA Escatxics d’Agramunt va finalitzar en vuitena posició. Àxel Zarranz de l’A.A. Xafatolls va ser 18è.

A la prova femenina, el millor resultat va ser de Carla Ferrara, en cinquena posició, seguida d’Estel Jordan, que va acabar novena, ambdues de l’Aldahra Lleida. En categoria sub 20, Mar Serrano va finalitzar 19a.